Žijeme Prahu

My žijeme v Praze a to je tady

Ano, je to v řiti!

1 komentář

volby

Je to v prdeli, na hovno, do píči, do paroma, nerozumím tomu a proč, tyto a podobné výrazy padaly ve volebním štábu nevoličů, který zasedá roztroušeně po restauracích na celém území hlavního města. 

Zatímco ve štábech politických stran létají špunty od sektu vysoko do stropu nebo na hlavy volebních lídrů dopadají další a další tuny popela, litry dehtu a kila peří těžší železa, ve štábech nevoličů je jasno: „volby jsou prohrané, voliči nám nezvolili ty, které bychom si my sami zvolili, kdybychom k volbám šli“, uvedl v prvotní reakci Karel Zlámal, vůdce asociace nevoličů.

V restauraci Respublica v Bělehradské ulici se většina štamgastů shoduje na tom, že volby dopadly špatně. „Například já, k volbám jsem nešel, protože jsem přesně věděl, že to dopadne takto“, prohlásil mezi objednávkou jednotlivých piv štamgast, který následně i s nabroušeným popelníkem v ruce našemu redaktorovi vysvětloval, proč nechce být v článku jmenován.

Návštěvník restaurace U Holanů, která se přitom nachází jen 200 metrů vzdušnou čarou, byl smířlivější: „Oni to tak asi chtěli, víte, Ti ilumináti si to stejně udělají tak, aby jim to vyšlo, jednou si vyberou za favorita toho a podruhé zas onoho, voličům pak již nezbývá nic jiného, než jejich volbu slepě potvrdit“.

V kavárně u Rozy H. si zatím konce voleb a vyhlášení výsledků nikdo nevšiml, barman nám pod zárukou anonymity a podmínkou objednání rundy alkoholických nápojů potvrdil, že politika se v této kavárně sice řeší, ale jenom tajně, potichu a nenajde-li se lepší téma k hovoru. Jeden ze štamgastů si ale našeho reportérského týmu všiml a napadl diktafonistu ještě vlažným nedopalkem z cigarety, naštěstí nestihl na záznamovém zařízení ani jeho operátorovi způsobit škodu.

Nyní nastává období klidu vyjednávání koalic, volení městských rad a magistrátního vedení v čele s primátorem, Toto období může vyvolat dojem klidu před bouří a tento dojem nemusí být klamný, potvrdila politoložka, která si nepřála být  jmenována a o to méně citována.

1 thoughts on “Ano, je to v řiti!

  1. Tam smer už tak dááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááávnooooooooooooooo! Na hovnooooooooooooooo!

    To se mi líbí

Napsat komentář